Médiatábor Szombathelyen

2021.05.21.

Ha érdekel a videózás, a Tv, a rádió és a YouTube világa, ha kíváncsi vagy milyen utat kell bejárnia egy műsorvezetőnek, ha megtanulnád a vágás, képszerkesztés alapjait, várunk szeretettel szakmai táborunkba! 

Horváth Nóra és Perlaki Nóra vezetésével indítjuk médiatáborunkat! Hogy tudd, kihez érkezel a táborba, néhány információ pályafutásunkról: 

Perlaki Nóra és Horváth Nóra, a szervező Nóri kérdez! produkció alapítói

Horváth Nóra a Rádió Szombathely és a Frisss FM valamint a Frisss.hu főszerkesztője volt összesen 13 éven át, majd 7 évig Király Gábor válogatottsági rekorder kommunikációs managereként dolgozott. Számtalan protokoll- és sport rendezvény háziasszonyaként tűnt fel a megyében és motivációs előadások levezetésével bejárta az országot. Ő rendezte és forgatókönyvíróként jegyzi A Király 108 – Egy szürke nadrág legendája című egész estés dokumentumfilmet, melyet az MTV is több alkalommal bemutatott. A Traccs országos telt házas beszélgető sorozat egyik állandó műsorvezetője. Előadóművészként tagja a Szombathelyi Versmondó Stúdiónak. 

Perlaki Nóra hosszú éveken át a Szombathelyi Televízió műsorvezetőjeként, szerkesztőjeként vált ismertté Szombathelyen. Évekig volt meghatározó műsorvezetője a Rádió Szombathelynek majd a Credo Rádió főszerkesztőjeként dolgozott. Jelenleg az országos lefedettségű Magyar Katolikus Rádió riportere. Kulturális-, szórakoztató- és céges rendezvények  kedvelt műsorvezetője, háziasszonya. A Weöres Sándor Színház beszélgetős műsorainak valamint a Traccs országos rendezvénysorozat állandó háziasszonya.  Kommunikációs tréningeket tart. Ő a sajtóreferense a Vas Megyei Szakképzési Centrumnak. 

A médiatábort 2021. július 5-9. között rendezzük meg Szombathelyen, naponta 8-16 óra között!

A tábor programja: 
Délelőtt tematikus  előadások: 1. újságírás  2. rádiózás 3. televíziózás 4. közösségi média 5. műsorvezetés, előadó-művészet. Délutánonként: gyakorlati feladatok és szerkesztőségi-, intézményi látogatások.
Exkluzív program: Vendégünk lesz az egyik legnézettebb szombathelyi Youtuber és a megyei napilap főszerkesztője.Játékos formában beszédgyakorlaton is részt vehetsz! A táborzáróra pedig meglepetéssel készülünk neked és a szüleidnek, családtagjaidnak!

A tábor ára: 29.500 Ft / mely tartalmazza a kétfogásos ebédet az Öntöde Gasztróban és frissítőket, gyümölcsöket is.

A tábor létszáma maximum 12 fő (jelentkezés sorrendjében) Jelentkezési határidő: 2021.06. 20. További információ: 06305008971 anorikerdez@gmail.com

0 hozzászólás

Pin It on Pinterest

Share This