Történet

Horváth Nóra vagyok, magyar nyelv- és irodalomból, drámapedagógiából és kommunikációból szereztem diplomát.

Okleveles műsorvezető képesítéssel rendelkezem.

Alapító tagja és főszerkesztője voltam 9 éven át Vas megye legsikeresebb kereskedelmi rádiójának, a Rádió Szombathelynek. Az arculat- és brand építést itt kezdtem, majd a Frisss FM és Frisss.hu megalapításával folytattam.

7 éven át voltam Király Gábor válogatottsági rekorder kapus kommunikációs managere, és a Királysport kommunikációs vezetője, brand építője. A Fűzy Pilates országos hálózat kommunikációs feladatait látom el.

Rendezőként és forgatókönyvíróként jegyzem a Szürke nadrág legendája című egész estés dokumentumfilmet, melyet a Magyar Televízió több alkalommal is bemutatott.

A Weöres Sándor Színház kommunikációs vezetőjeként dolgozom 2021 óta.

Egy évtizede tagja vagyok a szombathelyi Versmondó Stúdiónak, amely hivatalos, állami ünnepségeken és egyéb jeles alkalmakkor ad elő igényes, egyetemes emberi értékeket bemutató verses-zenés szerkesztett műsort.

Műsorvezetőnek tartom magam, aki a céges kommunikáció és a filmkészítés világában is elmélyült. Keressen bizalommal, bármely szolgáltatási területen is tudunk együttdolgozni!

Perlaki Nóra

Nórával a közös munka élmény, hiszen humora, kreativitása minden pillanatban megmutatkozik. Kíváncsi az emberek lelkére, gondolataira, illetve a világ dolgaira. Számomra egy igazi, tiszta lélek.

Perlaki Nóra
műsorvezető

Simon Tamás

Öröm őt ismerni! Mosolygós, bájos, kedves... Hivatásában elbűvölő, intuitív, maximalista... Mindkét sort hosszasan lehetne folytatni, de ő tényleg az a személyiség, akit meg kell ismerni, maradandó élmény vele beszélgetni, találkozni!

Simon Tamás
Traccs, tulajdonos

Fűzy Gábor

Kreatív megoldásaival segíti cégünk működését. Videós és képi tartalmai igazodnak hálózatunk brandjéhez, új ötletekkel bővíti megjelenéseinket. Sokoldalú, gyors gondolkodású, előrelátó.

Fűzy Gábor
Fűzy Pilates, ügyvezető

Pin It on Pinterest